Katil amcanın avukatı davadan çekildi!

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın avukatı Seda Tuğrul, davadan çekildiğini açıkladı.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan ve 8 Eylül 2024 tarihinde Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın avukatı Seda Tuğrul, davadan çekildiğini duyurdu. Seda Tuğrul, Narin Güran’ın ölümüyle ilgili davada avukatlık görevinden ayrıldığını ve bundan sonraki süreçte davayı bir anne olarak ve vatandaş olarak takip edeceğini belirtti.

Avukat Seda Tuğrul, Salim Güran’ın 5 Eylül 2024 tarihinde tutuklandığını, o dönemde Narin Güran’ın yaşayıp yaşamadığının dahi bilinmediğini belirtti. Tuğrul, tutuklama kararının ardından savunma hakkını kullanarak davaya müdahil olduklarını ancak dosyada gelinen aşamada, Narin Güran’ın ölü olarak bulunması ve dosyaya dahil edilen Adli Tıp raporları gibi unsurları göz önünde bulundurarak avukatlık görevini sürdüremeyeceğini ifade etti.

Tuğrul, “Güzel kızımız Narin’in yaşadıkları ve acısı bir anne olarak beni derinden etkiliyor. Bu nedenle, davanın bundan sonraki sürecini bir anne ve vatandaş olarak takip edeceğim. Adil bir yargılamanın gerçekleştirilmesini ve tüm sorumluların yargılanmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Seda Tuğrul, davanın adil bir şekilde sonuçlanmasını ve tüm sorumluların yargılanmasını sağlamak için kamuoyuna ve basına duyuruda bulundu.

Bakmadan Geçme