• Haberler
  • Yerel
  • Kaymakam Demir, muhtarlara teşekkür belgesi verdi

Kaymakam Demir, muhtarlara teşekkür belgesi verdi

Görevi sona eren muhtarlara plaket, yeni seçilen muhtarlara teşekkür belgesi verilmesi için düzenlenen törende konuşan Kaymakam Demir, 'Biz bir aileyiz, ben de bu ailenin bir ferdiyim' dedi.

Karşıyaka Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Coeur de Lion’da düzenlenen törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Can Özlü, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, Belediye Muhtar İlişkileri Müdürü Özcan Pamuk ve muhtarlar katıldı. Görev süresi sona eren muhtarlara plaket, yeni seçilen muhtarlara ise teşekkür belgesi verilmesi amacıyla düzenlenen törende Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve Muhtarlar Derneği Karşıyaka Başkanı ve Donanmacı Muhtarı Coşkun Zenginer birer konuşma yaptı.

Muhtarlık Kurumları ve Teşekkür

Başkan Zenginer, bu programı daha önce yapmayı düşündüklerini ancak geniş bir katılım sağlamak amacıyla bu zamana bıraktıklarını belirterek, “Muhtarlık kurumlarımızda hizmet eden ve yeni hizmete başlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yıllarca muhtarlık kurumlarımızda hizmet eden arkadaşlarımızdan yararlanmaya, yeni arkadaşlarımıza yardımcı olacağız” dedi.

Kaymakam Demir’in Teşekkürü

Kaymakam Demir, organizasyonu yaptığı için Dernek Başkanı Coşkun Zenginer’e teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti: “Vatandaşlarımıza kamunun buluşma noktası olan muhtarlık görevinde, devletin temsilinde ve devlet nezdinde de mahallenizin temsil edilmesinde, devletimize ve vatandaşlarımız için yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyorum. Karşıyaka’da bizler bir aileyiz, ben de Karşıyaka ailesinin bir ferdiyim. Daha önceki dönemde muhtarlık yapan arkadaşları da bu ailenin fertleri olarak gönlümüzde yer almaya devam edecektir. Karşıyaka’mızın, ülkemizin birlik ve beraberliği için birlikte çalışacağız. Yeni göreve başlayan muhtarlarımıza da başarılar diliyorum.”

Duygulu Anlar

25 yıllık Bahariye Mahallesi muhtarlığının 15 yılını Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı olarak sürdüren Fuat Pusat’a plaket ve belge verilmesinde duygulu anlar yaşandı.

Bakmadan Geçme