Kaymakam Öter Torbalı’ya veda etti

Trabzon Vali yardımcılığına atanan Torbalı Kaymakamı Ercan Öter dün Torbalı’ya veda etti. Hükümet Konağı’da kurum müdürleri,...

Trabzon Vali yardımcılığına atanan Torbalı Kaymakamı Ercan Öter dün Torbalı’ya veda etti. Hükümet Konağı’da kurum müdürleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri ile vedalaşan Kaymakam Ercan Öter’in vedasında duygu dolu anlar yaşandı. Yoğun katılım ile gerçekleşen vedalaşma töreni sonrası açıklama yapan Öter şu ifadeleri kullandı:

Değerli Torbalı Halkı ve Mesai Arkadaşlarım,

2019 yılında büyük bir heyecan ve sorumluluk duygusuyla başladığım İzmir Torbalı Kaymakamlığı görevimden, Trabzon Vali Yardımcısı olarak atanmış bulunmam dolayısıyla ayrılıyorum. Bu süreçte sizlerle birlikte olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadım.

Görev yaptığım süre boyunca Torbalı’nın gelişimine katkı sağlamak, sorunlarına çözüm bulmak ve vatandaşlarımızın huzurunu temin etmek amacıyla elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Sizlerin desteği ve iş birliği ile birçok projeyi hayata geçirdik, nice zorlukların üstesinden geldik. İlçemizin kalkınması ve refahı için birlikte attığımız adımlar, benim için daima gurur kaynağı olacaktır.

Görev sürem boyunca bana destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza ve özellikle Torbalı halkına teşekkürlerimi sunarım. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir onurdu. Torbalı’da edindiğim tecrübeler ve dostluklar, hayatımın geri kalanında bana yol gösterici olacak.

Trabzon’da yeni görevime başlarken, Torbalı’yı ve siz değerli hemşehrilerimi daima sevgi ve saygıyla anacağım. Hepinizin gelecekte de sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler yaşamasını diliyorum.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme