• Haberler
  • Genel
  • Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Ali Koç’a salvo!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Ali Koç’a salvo!

TFF seçimlerinde söz alan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Fenerbahçe Ali Koç’un açıklamarına tepki gösterdi. Her iki...

TFF seçimlerinde söz alan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Fenerbahçe Ali Koç’un açıklamarına tepki gösterdi. Her iki adayı da sevdiğini belirten Ali Çamlı Ali Koç’a, Çamlı, ‘Kendi başarısızlıklarınızı başkaları üzerinden değerlendirirseniz asla sonuca ulaşamazsınız. Her şeyi hakem üzerinden konuşuyorsunuz. Ya biraz kendinize bakın.’ ifadelerini kullandı.

Her iki adaya da övgü dolu sözlerde bulunan Çamlı, “Burada konuşmalar oldu ama Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu bu görevi yapabilecek çok değerli iki insan. Hangisi seçilirse, onunla çalışmaktan gurur ve şeref duyarız” ifadelerini kullandı.

“KAYSERİSPOR NAMUSSUZLUĞUN İÇİNDE YER ALMAZ”

İmza vermeyen kulüpleri eleştiren Ali Koç’a tepki gösteren Çamlıi “13 tane imza vermeyen kulüple ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu paraları bu kulüplere mi verdiğini falan gibi bir imada bulunuldu. Kayserispor böyle bir aciziyetin ve namussuzluğun için asla yer almaz. Bu konuşmanızı size iade ediyorum. Beyninizin arkasında böyle bir şey varsa ancak bunları siz düşünebilirsiniz. Anadolu’daki kulüplerin hiçbiri böyle bir aşağılık işin içinde yer almaz. Anadolu kulüplerinin hepsi birbirinden daha kıymetli ve şereflidir.’ şeklinde konuştu.

“BİZ KAOS, KAVGA İSTEMİYORUZ”

Ali Koç’a Kayserispor’un sezon içerisinde oynadığı Trabzonspor maçından sonra Mehmet Özhaseki’nin verdiği primi gündeme getirmesinden dolayı sert çıkan Ali Çamlı, “Haseki Bakan bizim Onursal Başkanımız, bir değil bin tane prim verecek gücü var” şeklinde konuştu.

Çamlı, “Ali Koç Bey konuşurken burada olmayan onursal başkanımızın verdiği primi dile getirdi. Ne alaka bilmiyorum. Vallahi bizim Haseki Bakan bizim Onursal Başkanımız bir değil bin tane prim verecek gücü var. Onu bütün Türkiye tanıyor. Devletin bir kuruşunu hiçbir yere vermez. Bizim için çok değerlidir. Çok kıymetlidir. Bunun da bilinmesini isterim. Büyükşehir belediye başkanının tahtayla ilgili şeyi siyaset malzemesi yaptığını söyledi. Ya Allah aşkına gülünç duruma düşmeyin. Bunlar eğer burada bu genel kurulda bunları konuşacaksak buraya toplanmanın bir anlamı yok. Biz burada bugün Türk futbolunun geleceğine hizmet edecek bir başkan seçeceğiz. İki tane güzel başkan adayı size göre kötü olabilir ama bize göre doğru, değerli ve güzel. İmzayı verene de saygı göstereceksiniz. Vermeyene de saygı göstereceksiniz. Ya şimdi ben başından beri imza vermeyeceğimi söyleyen bir başkan olarak suç mu işledim? Hata mı yaptım yani? Benim için Büyükekşi dün de bugün de yarın da çok değerli bir insan benim yıllardır tanıdığım, saygı duyduğum bir adam. İşinize gelir gelmez seversiniz, sevmezsiniz. Ama ben seviyorum. Bunun ötesi yok. Ben İbrahim Hacıosmanoğlu da çok seviyorum. 25 yıldır da tanıyorum. Oy verirken de bunlar düşünerek değerlendirerek bir karar vereceğiz. Bu karar sonucunda bu 2 başkan buradan sarılarak çıkacak. Bizim istediğimiz tablo bu. Biz kaos istemiyoruz. Biz kavga istemiyoruz” dedi.

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme