• Haberler
  • İzmir
  • Kemalpaşa'da 2. Çevre Yolu Projesinde sona gelindi

Kemalpaşa'da 2. Çevre Yolu Projesinde sona gelindi

Kemalpaşa Belediyesi, ilçenin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı 2. Çevre Yolu projesinde sona yaklaşıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde yürütülen çalışmalar, üç aydır yoğun bir şekilde devam ediyor. Proje kapsamında belirlenen güzergah üzerindeki 7 yapı yıkılarak asfalt döküm işlemlerine başlandı. Yakın zamanda 6 yapının daha yıkılması planlanıyor. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu süreci koordine ediyor.

Uzlaşma Görüşmeleri Sürüyor

Proje kapsamında uzlaşma sağlanamayan 8 bina sahibi ile görüşmeler devam ediyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, göreve geldiğinden bu yana vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ilçenin altyapısını iyileştirmek için çalıştıklarını vurguladı. Türkmen, 2. Çevre Yolu projesinin bu çalışmaların önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Daha Modern ve Yaşanabilir Bir Kemalpaşa İçin

Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, "Kemalpaşa’yı daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sütçüler yolundan Fersan’ın çıkışına kadar olan güzergah üzerindeki yıkım ve asfalt çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Amacımız, bu süreci en kısa sürede tamamlayarak yeni çevre yolunu halkımızın hizmetine sunmak. Kemalpaşa’yı daha modern bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Bakmadan Geçme