• Haberler
  • Spor
  • Kenan Yıldız'dan çifte gol: Inter-Juventus maçı 4-4 bitti

Kenan Yıldız'dan çifte gol: Inter-Juventus maçı 4-4 bitti

İtalya Serie A'nın 9. haftasında oynanan Inter-Juventus derbisi, adeta bir gol düellosuna sahne oldu.

Guiseppe Meazza Stadyumu’nda oynanan ve tam sekiz golün atıldığı maç 4-4 eşitlikle tamamlanırken, Juventus’un genç milli futbolcusu Kenan Yıldız, sonradan girdiği oyunda attığı iki golle mücadelenin öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Maça hızlı başlayan Inter, 15. dakikada Zielinski'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Juventus, 20. dakikada Vlahovic ile eşitliği sağladı ve 27. dakikada Weah’ın golüyle skoru 2-1'e getirerek üstünlüğü ele aldı. Inter, 35. dakikada Mkhitaryan’ın ve ardından 37. dakikada Zielinski’nin penaltıdan attığı ikinci golle tekrar üstünlüğü yakalayarak ilk yarıyı 3-2 önde kapattı.

İkinci yarıda, 53. dakikada Dumfries’in golüyle farkı 4-2’ye çıkaran Inter’e, Juventus son yarım saatte genç yeteneği Kenan Yıldız ile yanıt verdi. Weah’ın yerine 61. dakikada oyuna giren Kenan, 71. dakikada takımının üçüncü golünü atarak farkı bire indirdi. 82. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kenan, skoru 4-4’e getiren golü kaydetti ve takımına beraberliği getirdi.

Bu heyecan dolu maç sonunda Inter puanını 18’e, Juventus ise 17’ye yükseltti. Öte yandan, Inter'in milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemedi.

Bakmadan Geçme