• Haberler
  • Genel
  • Kent lokantaları yüzleri güldürüyor: Karabağlar'da üçüncü şube

Kent lokantaları yüzleri güldürüyor: Karabağlar'da üçüncü şube

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın seçim döneminde vaat ettiği Kent Lokantaları projesi, Kemeraltı ve...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde vaat ettiği Kent Lokantaları projesi, Kemeraltı ve Çiğli’deki ilk iki şubesinin ardından üçüncü şubesiyle Karabağlar’da hizmete giriyor. Ekonomik kriz nedeniyle sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemek arayışında olan İzmirliler için büyük bir kolaylık sağlayan Kent Lokantaları, yüzleri güldürmeye devam ediyor.

YENİ ŞUBE KARABAĞLAR’DA AÇILACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan bu sosyal proje, üçüncü şubesini 2023 Ağustos ayında Karabağlar’da Bozyaka Hastanesi’nin hemen arkasında açacak. İlk iki şube, Kemeraltı ve Çiğli’de büyük ilgi görmüştü. Çiğli Maltepe Mahallesi’nde Cemil Meriç Bulvarı üzerinde Temmuz ayının ilk haftasında açılan ikinci şube, bölgedeki vatandaşlardan, esnaf, emekli ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Grand Plaza AŞ İşletmeler Müdürü Efe Can Mutlu, “Çiğli’deki lokantamız 8 Temmuz’da açıldı. Artan ivmeyle hizmet vermeye devam ediyoruz. Günde 400 kişiye yemek hizmeti veriyoruz. Talep yoğun, insanlarımız sağlıklı, ekonomik yemek yeme imkanı bulduğu için çok memnun. Üçüncü lokantamız Ağustos ortasında Karabağlar’da Bozyaka Hastanesi’nin hemen arkasında açılacak. Yurttaşlarımızın bütçesini rahatlatmak için belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla halkımızın uygun fiyatlı, sağlıklı yemek yiyebilecekleri noktalar oluşturuyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek”  dedi.

Haber

İZMİRLİLERDEN OLUMLU YORUMLAR

Çiğli Kent Lokantası’nda yemek yiyen Hüseyin Ateş, “Bugünkü menüde kuru fasulye, mercimek çorbası vardı. Yemekleri gayet güzel buldum. Fiyatları da uygun. İşçiler ve emekliler için güzel bir uygulama” dedi. Semih Doğan da, “Belediyemize teşekkür ederiz. Bu tür hizmetlerin yaygınlaşması hepimiz için daha iyi olur. Ekonomik olarak herkes zor durumda” şeklinde konuştu. Semih Doğan, “Belediyemize teşekkür ederiz. Bu tür hizmetlerin yaygınlaşması hepimiz için daha iyi olur. Ekonomik olarak herkes zor durumda” dedi.

Haber

Emekli esnaf İlker Soysal, Kemeraltı şubesinin de güzel olduğunu belirterek, “Kemeraltı’ndaki şubeye de gittim. O da güzel. Yaygınlaşması gereken harika bir hizmet. Evimizdeki yemekler gibi” dedi. Üniversite öğrencileri için de önemli bir yer olan Kent Lokantası hakkında Volkan Bingöl, “Çok memnunuz. Burada hem üniversite var, öğrenciler için de bizim için de çok iyi oldu. Bu fiyata bu yemeği hiçbir yerde bulamazsınız” dedi.

Haber

MENÜLER GIDA MÜHENDİSLERİ TARAFINDAN BELİRLENİYOR

Kent Lokantaları’nda sunulan menüler, gıda mühendisleri tarafından hazırlanıyor. Menüde, bir ana yemek, çorba, pilav veya makarna, salata, tatlı veya meyve gibi yardımcı yemekler yer alıyor. Ayrıca, sofralarda Grand Plaza AŞ tarafından üretilen doğal kaynak suyu Bademsu ve Çiğli Halk Ekmek Fabrikası’ndan Halk Ekmek bulunuyor.

Kent Lokantaları, uygun fiyatları ve sağlıklı yemekleriyle, İzmirli vatandaşların hayatını kolaylaştıran önemli bir sosyal proje olarak dikkat çekiyor.

Haber

LEYLA BİLGİ

 

 

Bakmadan Geçme