• Haberler
  • Spor
  • Kerem Aktürkoğlu için İzmir'de rekorların gecesi

Kerem Aktürkoğlu için İzmir'de rekorların gecesi

Türkiye'nin İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği maçta hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu, Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi'ndeki en hızlı golünü kaydetti

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan bu kritik maçta, A Milli Takım’ın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Kerem Aktürkoğlu, performansıyla tarihe geçti. Henüz 2. dakikada attığı golle, İzlanda’ya karşı A Milli Takım’ın en erken golünü atan oyuncu oldu. Ayrıca, bu gol Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi'ndeki en hızlı golü olarak kayıtlara geçti.

25 yaşındaki yıldız futbolcu, Burak Yılmaz’dan sonra A Milli Takım formasıyla hat-trick yapan ilk oyuncu olmayı başardı. Son olarak Burak Yılmaz, Mart 2021’de Hollanda’ya karşı hat-trick yapmıştı.

Kerem Aktürkoğlu, aynı zamanda 17 Nisan 2021'de İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda Galatasaray formasıyla yaptığı ilk hat-trick’inden sonra, A Milli Takım formasıyla da aynı stadyumda İzlanda’ya karşı hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Bakmadan Geçme