Kerem Bürsin'den hayranlarını üzen haber

Başrolünü üstlendiği “Son Of a Rich” filminin çekimlerine, bacağındaki sakatlık nedeniyle ara verilmek zorunda kalındı. SETTE...

Başrolünü üstlendiği “Son Of a Rich” filminin çekimlerine, bacağındaki sakatlık nedeniyle ara verilmek zorunda kalındı.

SETTE TALİHSİZ KAZA

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kerem Bürsin, “Mete” karakterini canlandırdığı “Son Of a Rich” filminin setinde talihsiz bir kaza yaşadı. Yoğun iş temposunda çekimden çekime koşan Bürsin, bacağını incitti. İlk başta sakatlığı hafif geçiren ünlü oyuncunun, setteki ödemi artınca doktora gitmesi gerekti.

DOKTOR TAVSİYESİYLE DİNLENME KARARI

Doktorunun tavsiyesi üzerine dinlenme kararı alan Kerem Bürsin, önümüzdeki günlerde aksiyon sahneleri de çekeceği için iyileşme sürecine odaklanacak. Oyuncunun sağlık durumu nedeniyle film setine pazartesi gününe kadar ara verildi.

KEREM BÜRSİN’İN YOĞUN İŞ TEMPOSU

Kerem Bürsin, son dönemde oldukça yoğun bir iş temposu içerisindeydi. Kendi yazdığı “Mavi Mağara” filminin ardından, büyük bir telekomünikasyon markasının reklam filminde rol aldı. Hemen ardından “Son Of a Rich” filminin setine başlayan Bürsin, Ay Yapım ile de bir anlaşma yaptı. Yeni sezonda bir dizi projesinde yer alacağı öğrenilen oyuncunun, proje seçimi ise henüz netleşmedi.

HAYRANLARINDAN DESTEK MESAJLARI

Kerem Bürsin’in sakatlık haberi, hayranlarını üzdü ancak sosyal medyada ünlü oyuncuya destek mesajları yağdı. Hayranları, Bürsin’in bir an önce sağlığına kavuşup setlere dönmesi için iyi dileklerini ilettiler.

Kerem Bürsin, dinlenme sürecinin ardından projelerine kaldığı yerden devam edecek. Oyuncunun hayranları, sabırsızlıkla onun sağlıklı bir şekilde setlere dönmesini bekliyor.

HABER MERKEZİ 

 

Bakmadan Geçme