• Haberler
  • Genel
  • Kılıçdaroğlu: Ben iktidarım, sanki o muhalefet

Kılıçdaroğlu: Ben iktidarım, sanki o muhalefet

CHP lideri Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu KRT TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. 'Ben iktidarım, sanki...

Kılıçdaroğlu: Ben iktidarım, sanki o muhalefet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP lideri Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu KRT TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. “Ben iktidarım, sanki o muhalefet.” dedi.

Yayında gündeme dair sorulara cevap veren Kılıçdaroğlu‘nun konuşmasının bir bölümü şöyle:

“Değişim talebi dipten geliyor.”

“Devletini seven, namuslu bürokratlar var. O namuslu bürokratlar seçimin de sağlıklı bir ortamda yapılmasını istiyorlar. Karalama kampanyalarının yanlış olduğunu biliyorlar, devletin içindeki organlar tümüyle bozulmuş değil.

Biz her şeyden önce ülkemizin çıkarlarını düşünürüz. Türkiye için demokrasi istiyoruz, uygar dünyanın bir parçası olmak istiyoruz. Biz gizli kapaklı ne yapacağız?

Seçim ilk turda bitecek. Bir değişim talebi dipten geliyor. Daha iyi koşulları getireceğiz Türkiye’ye. Ekonomik krizden Türkiye’yi çıkaracağız, çok kararlıyız.”

Bizim 6 siyasi parti Cumhur İttifakı 2400 sayfa hükümet programı, ortak mutabakat metni hazırladık. Cumhur İttifakının var mı? Ne yapacaklar o da yok. Benim söylediğimi tekrar ediyorlar.

Fındık. Bugüne kadar niye yapmadınız? Ben iktidarım, sanki o muhalefet. Yönetemiyorlar. O nedenle değişimin hızla gerçekleşmesi ve ilk turda bitmesi ve Türkiye’nin nefes alması gerekiyor.”

Programın tamamını izlemek için:

KRT TV’de “Gündem Özel” programının konuğuyum. https://t.co/VjwnQsT3ez

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 4, 2023

Haber Merkezi (MM)

Bakmadan Geçme