• Haberler
  • Genel
  • Kılıçdaroğlu, Isias’da ölenlerin ailelerini ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Isias’da ölenlerin ailelerini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, deprem felaketinde Adıyaman'da yıkılan İsias Hotel'de yaşamını yitiren Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının, Kuzey Kıbrıs’taki ailelerini ziyaret etti ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Isias’da ölenlerin ailelerini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, deprem felaketinde Adıyaman’da yıkılan İsias Hotel’de yaşamını yitiren Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının, Kuzey Kıbrıs’taki ailelerini ziyaret etti.

6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Adıyaman’daki İsias Hotel’inde konaklayan 31 turist rehberi ve KKTC’li ortaokul voleybol takımı kafilesinden 25’i çocuk 35 kişi ile onlarca insan yaşamını kaybetmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, birlikte gittikleri heyetle Adıyaman İsias Hotel’de yaşamını yitiren Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının KKTC’deki ailelerini bugün ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Karakaya, Konuklu, Yiğittürk, İş, Dağlı, Çetintaş, Kılıç ve Çetiner ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Söz konusu taziye ziyareti esnasında Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi, Gülizar Biçer Karaca ve Gökçe Gökçen ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka eşlik etti.

Bakmadan Geçme