• Haberler
  • Siyaset
  • “Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız”

“Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem, 15 yıl ile de en uzun soluklu belediye başkanlarından olan Aziz...

“Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem, 15 yıl ile de en uzun soluklu belediye başkanlarından olan Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmaları için sahaya indi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Bayındır ve Zeytinova’da vatandaşlarla ile bir araya gelen Kocaoğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, partimiz CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız. Buna içtiğimiz su, soluduğumuz hava kadar ihtiyacımız var. Ülkemizin esenliği, demokrasimizin geleceği ve hak-hukuk-adalet için, özellikle de çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için bu seçimi kazanacağız, kazanmalıyız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın büyük ilgiyle karşıladığı Kocaoğlu’na, söz konusu çalışmaları kapsamında Bayındır’da CHP İl Başkan Yardımcısı Leman Tunus, İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Bayındır’ın eski belediye başkanları Alaeddin Çabuk ve  Ufuk Sesli, eski belde belediye başkanları, kooperatif başkanları, CHP Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile ESHOT, İZFAŞ eski Genel Müdürü Gül Şener ve İZBETON eski Genel Müdürü Hüseyin Sezer de katıldı.

Kocaoğlu’nun seçim çalışmaları içerisinde Çarsamba günü Menemen, Perşembe günü Bergama, Cuma günü ise Kınık’ı ziyaret etmesi bekleniyor.

 

Haber Merkezi

 

(Y.K.)

Bakmadan Geçme