Kılıçdaroğlu’nun özel jeti tartışma yarattı

Kılıçdaroğlu’nun özel jeti tartışma yarattı, Bakan Varank tepki gösterdi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman’a gitmek için...

Kılıçdaroğlu’nun özel jeti tartışma yarattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu’nun özel jeti tartışma yarattı, Bakan Varank tepki gösterdi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman’a gitmek için kullandığı özel jet, daha önce uçakların satılacağını söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın tepkisine neden oldu. Varank, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu’nu “takiye yapmakla” suçlayarak, Cumhurbaşkanlığı envanterindeki uçakların isimlerini açıklamasını istedi.

Bakan Varank’ın tweetleri, Kılıçdaroğlu’nun özel jeti kullanması konusundaki eleştirileri ve vaatlerini hatırlatarak, Kılıçdaroğlu’nun söylemlerinin “takiye” olduğunu iddia etti. İkinci tweetinde ise Kılıçdaroğlu’na yönelik daha sert eleştirilerde bulunan Varank, Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinin sadece “aldatma, yalan söyleme, iftira ve kuru sıkı sallama” olduğunu savundu ve 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde milletin buna cevap vereceğini belirtti.
(M.A)
Haber Merkezi

Bakmadan Geçme