• Haberler
  • Genel
  • Kiraz Kaymakamlığı’ndan depremzedelere Birgi Gezisi

Kiraz Kaymakamlığı’ndan depremzedelere Birgi Gezisi

Aile Destek Merkezleri (ADEM) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında, Devlet ve Millet kaynaşmasını sağlamak...

Kiraz Kaymakamlığı’ndan depremzedelere Birgi Gezisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile Destek Merkezleri (ADEM) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında, Devlet ve Millet kaynaşmasını sağlamak amaçlı, psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimleri ile toplumsal entegrasyonlarını sağlamaya yönelik bir projedir. Büyük ölçüde Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgelerinde yürütülen sosyal hizmet içerikli bu proje kapsamında Kiraz Kaymakamlığı afet bölgesinden Kiraza gelen afetzedelere Birgi gezisi düzenledi.

“Kıymetli misafirlerimiz için Birgi Gezisi”

Kiraz Kaymakamlığı düzenlenen gezi sonrası şu açıklamayı yaptı: Kiraz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı AİLE DESTEK MERKEZİ PROJESİ kapsamında deprem bölgesinden gelerek ilçemize yerleşen çok kıymetli misafirlerimiz için Kaymakamlığımızca Birgi Gezi Etkinliğimizi. Bölgemizin güzelliklerini tanıttığımız ve yaşanan afetin izlerini bir nebze hafifletmeye çalıştığımız bu etkinliğimize katılan kadınlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme