Kiraz’da masa tenisi turnuvası

Kiraz Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Kiraz'da masa tenisi turnuvası düzenlendi. Söz konusu...

Kiraz’da masa tenisi turnuvası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kiraz Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Kiraz’da masa tenisi turnuvası düzenlendi. Söz konusu turnuvaya, Kiraz ve çevresinden yoğun bir katılım gerçekleşti.

Çekişmelerin yaşandığı turnuvada birinci Fatih Dadaş olurken, ikinci Osman Yıldız, üçüncü Yasin Sabriye, dördüncüsü ise Ahmet Koyuncu oldu. Dereceye girenler çeyrek, gram ve yarım gram altınla ödüllendirildi ve başarı madalyası takıldı.

“BU TURNUVALARIN DEVAMINI İSTİYORUM”

Turnuvada birinci olan Fatih Dadaş yenikiraz.com internet sitesine gerçekleştirdiği konuşmasında, “Bu güzel organizasyonu düzenleyen Kiraz Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Katılım çok yüksekti, özellikle gençlerin ilgisi bir hayli fazlaydı. Bu spor dalının gelişmesi ve benimsenmesi için ilçemizde bu gibi turnuvaların devam etmesini diliyorum. Gençlerimiz tarafından ilçemizde çok büyük ilgi gören bu sporun kulüpsel düzeyde bir organizasyonla daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

(Y.K.)

 

Bakmadan Geçme