'Kirli Sepeti' dizisinde yeni sezon yeni kadro 

Popüler dizi Kirli Sepeti, yeni sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, kadroya heyecan verici bir isim katıldı.

Başarılı oyuncu Gizem Kala, dizide "Defne" karakterine hayat verecek ve performansıyla dizinin dinamiklerine taze bir soluk getirmesi bekleniyor.

Kirli Sepeti’nin heyecan dolu yeni sezonunda, Gizem Kala’nın canlandıracağı Defne karakteri, dizide Özge Özder’in canlandırdığı Jülide’nin kızı olarak hikâyeye dahil olacak. Yeni sezonda yaşanacak büyük olayların merkezinde yer alacak olan Defne, babası Hakan’ın ölümüyle sarsılacak ve bu durum dizinin dramatik yapısını daha da derinleştirecek.

Aile dramını daha da güçlendiren yeni karakterlerle dizi, izleyicilerini ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Pelin Karahan, Meyra karakterini canlandırırken, Emre Karayel de Meyra’nın eşi Yiğit rolünde olacak. Çiftin kızları Sude ise genç oyuncu Sıla Gözüm tarafından canlandırılacak.

Eski Karakterler de Geri Dönüyor

Dizinin sevilen oyuncuları Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Rüzgar Aksoy, Erkan Sever ve Tülay Bekret de ikinci sezonda rol almaya devam edecek. Kirli Sepeti yeni sezonuyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya hazır.

Bakmadan Geçme