• Haberler
  • Magazin
  • Kızılcık Şerbeti oyuncuları sezon finali yemeğinde birlikte eğlendi

Kızılcık Şerbeti oyuncuları sezon finali yemeğinde birlikte eğlendi

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin ekip üyeleri, sezon finali yemeğinde bir araya geldi. Gece...

Kızılcık Şerbeti oyuncuları sezon finali yemeğinde birlikte eğlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin ekip üyeleri, sezon finali yemeğinde bir araya geldi. Gece boyunca eğlenceli anlar yaşandı ve bazı oyuncular sahneye çıkarak performans sergiledi. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi yakında sezon finali yapacak. Dizi ekibi ise dün akşam düzenlenen bir yemekte buluştu.

Yemekte, Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısı Faruk Turgut, senaristlere, oyunculara ve teknik ekibe teşekkürlerini sunarak büyük bir gurur yaşadığını ifade etti. Ekip, konuşmaların ardından sahneye çıkarak keyifli anlar yaşadı. Barış Kılıç, gece boyunca halay başı çekerken tüm ekip de çiftetelli oynayarak enerjilerini attı. Dizide Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, sahneye çıkarak şarkı söylerken Alev karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Müjde Uzman ise davul çalıp göbek attı.

Ekip, keyifli bir gece geçirirken birbirlerine destek olmanın ve birlikte eğlenmenin tadını çıkardı. Sezon finali öncesinde bu güzel etkinlik, diziye olan ilgiyi daha da artırdı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme