• Haberler
  • Genel
  • Kızılcık Şerbeti sezon finalindeki alışveriş sahnesi gündem oldu

Kızılcık Şerbeti sezon finalindeki alışveriş sahnesi gündem oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde Nursema ve Umut’un market sahnesi, dikkatsiz alışverişleri nedeniyle sosyal medyada eleştiri...

Kızılcık Şerbeti sezon finalindeki alışveriş sahnesi gündem oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde Nursema ve Umut’un market sahnesi, dikkatsiz alışverişleri nedeniyle sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Nursema’nın fiyatlara bakmadan yaptığı 8 bin 900 TL’lik alışveriş, yoğun yorumlara sebep oldu.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Feyza Civelek, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen’in başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi, sezon finalini dün akşam yayınlanan 29. bölümüyle gerçekleştirdi. Yeni evlenen Nursema ve Umut’un market sahnesi ise sosyal medyada alay konusu oldu.

Hikayenin akışında zorluklar yaşayan çift, nikah sonrasında ailesini evlerine davet etti. Nursema, Umut ile birlikte alışveriş yapmak için markete gittiğinde hiçbir ürünün fiyatına bakmadan alışveriş yaptı ve kilolarca et sipariş etti. Nursema, zengin bir ailenin kızı olmasına rağmen 8 bin 900 TL’lik alışverişini aceleyle tamamladı. Bu sahne kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve tartışmalara yol açtı.

Alay konusu sahne ile ilgili olarak Nursema’nın asgari ücreti bilmediği yorumları yapıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme