• Haberler
  • Magazin
  • ‘Kızılcık Şerbeti’ yapımcısı ‘Atatürk rozeti sansürlendi’ iddiasına yanıt verdi

‘Kızılcık Şerbeti’ yapımcısı ‘Atatürk rozeti sansürlendi’ iddiasına yanıt verdi

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin sezon finali bölümünde Atatürk rozetinin sansürlendiği iddia edildi....

‘Kızılcık Şerbeti’ yapımcısı ‘Atatürk rozeti sansürlendi’ iddiasına yanıt verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin sezon finali bölümünde Atatürk rozetinin sansürlendiği iddia edildi.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün başrolünü paylaştığı dizinin 28. bölümünde Atatürk rozetinin sansürlendiği iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Haber

YAPIMCIDAN İDDİALARA YANIT

Paylaşımı gören dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise Instagram hesabından tepki göstererek “‘Atatürk rozetin kapattılar’ diye algı yaratan zavallılara sesleniyorum. Benim Atatürk’e olan sevgimi ve saygımı sorgulamak sizin haddiniz olamaz. Benim yollum da belli, çizgim de” diye konuştu.

Yapımcı Faruk Turgut, Fatih’in ceketinde buzlanmaya sebep olan şeyin Atatürk rozeti değil giyim firmasının logosu olduğunu belirtti.

Haber

Ünlü yapımcının patronu olduğu yapım şirketi Gold Film’in resmi hesabından da yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı:

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 28 bölüm sahnesinde oyuncumuz Doğukan Güngör’ün üstünde yer alan logonun kapatılması hakkında ‘Atatürk fotoğrafı’ kapatıldı ifadesiyle basında yer alan iddialar gerçeğe yansıtmamaktadır. Bahse konu olan yaka amblemi bir giyim markasını temsil etmektedir ve RTÜK gereği kapatılmıştır. Değerli izleyicilerimize ve Kamuoyuna duyurulur…”

İddialara sebep olan rozetin Atatürk rozeti olmadığı, giyim firmasının rozeti olduğu ortaya çıktı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme