• Haberler
  • Gündem
  • Kocaeli Valisinden belediyelere sokak hayvanları çıkışı

Kocaeli Valisinden belediyelere sokak hayvanları çıkışı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında “Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Açıklamalarda bulunan Vali...

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında “Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, son günlerin ana gündem maddesi olan sokak hayavanlarına ilişkin belediyeleri işaret etti.
Sokak hayvanları ile ilgili ilçe belediyelerine önemli uyarılarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Başıboş köpeklerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlçe belediyeleri görevlerini hakkıyla yerine getirmelidir. Barınakları olmayanlar mazeret üretmeksizin süratle barınak yapmalıdır. Kısırlaştırma faaliyetlerine konsantre olunmalıdır. Diğer alanlarda olduğu gibi bu konularda eksiği olanları bir kez daha uyarıyorum. Hukukun gereğini yerine getirin, barınaklarınızı inşa edip kısırlaştırma faaliyetlerine başlayın. Bu ilçe belediyelerinin asli görevidir. Asli görevini her belediye yerine getirmelidir. Sokakta başıboş köpeklerle ilgili şikayeti olanlar ilçe belediyelerine süratle bildirmelidir. Sorumlu birinci derecede ilçe belediyesidir. İlçe belediyeleri bu konuya sahip çıkmalıdır. Vatandaşlarımızın sokakta huzur ve güven içinde yürümeleri teslim edilmelidir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme