• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor transferde devreye Ertuğrul Sağlam'ı soktu

Kocaelispor transferde devreye Ertuğrul Sağlam'ı soktu

Kocaelisppr teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Göztepe'den ayrılmak isteyen Yalçın Kayan'ı telefonla arayarak ikna etmeye çalıştığı ve görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

TFF 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Kocaelispor'un Yalçın Kayan ısrarı sürüyor.

Teknik direktör Stanimir Stoilov ile yaşadığı tartışma nedeniyle, Göztepe'den ayrılmak isteyen 25 yalındaki orta sahanın hangi takıma gideceği belirsizliğini koruyor. Kariyerine Süper Lig'de devam etmek isteyen oyuncu beklediği teklifleri henüz alamadı.

BAŞAKŞEHİR'DEN HABER BEKLİYOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor ve Iğdır FK'nın Yalçın için Göztepe'ye resmi teklif yapmasına rağmen, sarı-kırmızılı yönetimin bonservisi beklentisi nedeniyle transferde henüz ilerleme kaydedilemedi.

Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyu çok istediği ve transferin gerçekşemesi için Yalçın ile telefon gröüşmesi yaptığı öğrenilirken, oyuncunun transferin son gününe kadar bekleyeceği belirtildi.

Medipol Başakşehir'in Yalçın Kayan'la ilgilendiği ve Yalçın'ın hem Süper Lig hem Avrupa'da oynamak için Başakşehir'den resmi teklif beklediği tahmin ediliyor.

146 MAÇ 13 GOL 4 ASİST

Göztepe altyapısında yetişen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyerinde Göztepe'den başka takımda forma giymedi. Göztepe forması ile 146 kez A takım forması giyerken bu maçlarda 13 gol atma başarısı gösterdi. Yalçın ayrıca istatistik hanesi 4 kez de asist yazdırdı.

Bakmadan Geçme