• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor transferde Göztepe'nin kapısında

Kocaelispor transferde Göztepe'nin kapısında

Fenerbahçe maçının ardından teknik direktör Stanimir Stoilov ile tartışan ve takımdan ayrılmak isteyen Yalçın Kayan için Kocaelispor harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesinde önemli bir paya sahip olan orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, takımdan ayrılmanın yollarını arıyor. Ligin 2. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe maçında teknik direktör Stanimir Stoilov ile yaşadığı tartışma nedeniyle Göztepe'de kalmak istemeyen başarılı oyuncu için Kocaelispor harekete geçti.

Süper Lig'e yükselmek için iddialı bir takım kuran Körfez ekibi, Yalçın Kayan'ı bonservisi ile transfer etmek istiyor. 450 bin euro bonservis bedeli olan oyuncu için Göztepe yönetiminin kiralama tekliflerini kabul etmeyeceği öğrenilirken oyuncu için Iğdır Futbol Kulübü'de masade yer alıyor.

Oyuncunun düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istemesi nedeniyle Kocaelispor'un ilgisine sıcak batığı da gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyu çok istediği öğrenilirken Göztepe ile Kocaelispor arasında bonservis pazarlığı devam ediyor.

146 MAÇ 13 GOL 4 ASİST

Göztepe altyapısında yetişen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyerinde Göztepe'den başka takımda forma giymedi.

Göztepe forması ile 146 kez A takım forması giyerken bu maçlarda 13 gol atma başarısı gösterdi. Yalçın ayrıca istatistik hanesi 4 kez de asist yazdırdı.

Bakmadan Geçme