• Haberler
  • Gündem
  • Koçali Al tüm Şanlıurfalı vatandaşları İzmir Fuarı’na davet etti

Koçali Al tüm Şanlıurfalı vatandaşları İzmir Fuarı’na davet etti

Bu yıl 92. kez kapılarını dünyaya açacak olan İzmir Uluslararası Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu ili Şanlıurfa...

Bu yıl 92. kez kapılarını dünyaya açacak olan İzmir Uluslararası Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu ili Şanlıurfa olacak. Her yıl bir yabancı ülkeye ve bir Türkiye iline stant ağırlığı veren İzmir Fuarı’nda bu yıl Şanlıurfa rüzgarı esecek. Şanlıurfa mutfağının meşhur lezzetleri ve geleneksel sıra gecesi, İzmir Fuarı’na damga vuracak. 92. İzmir Uluslararası Enternasyonal Fuarı bu yıl 1 Eylül – 10 Eylül tarihleri arasında açık olacak.

İzmir’de yaşayan Şanlıurfalı vatandaşların kanaat önderi konumundaki Koçali Al, tüm Şanlıurfalı vatandaşları İzmir Fuarı’na katılmaya davet etti. Şanlıurfa’nın onur konuğu il olduğuna ve şehrin kültürünün fuar aracılığıyla tüm dünyaya tanıtılacağına dikkat çeken Koçali Al, kültürün tanıtılması için destek vermenin tüm Şanlıurfalılar için bir görev olduğunu söyledi.

Anadolu Birliği, İzmir Siverekliler Derneği ve Ege Şanlıurfalılar Federasyonu gibi bir çok sivil toplum kuruluşunun kurucuları arasında yer alan İş insanı Koçali Al, “Uluslararası İzmir Fuarı’nda bu yıl onur konuğu olarak Şanlıurfa ağırlanacak. Bizlere bu onuru bahşeden yetkililere teşekkür ederim. Ben İzmir’de yaşayan tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızı davet ediyorum. Hatta gelme imkanı olan Şanlıurfa’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı da fuara katılmaya davet ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme