Köfte yerken TIR çarptı…Hayatını kaybetti

Yaralılardan durumu ağır olan Osman Yağmuroğlu (45), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaçan TIR sürücüsünü bulma...

Yaralılardan durumu ağır olan Osman Yağmuroğlu (45), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaçan TIR sürücüsünü bulma çalışmaları devam ediyor.

Kaza, Cuma günü saat 22.00 sıralarında Kocaeli’nin Derince ilçesi Liman Işıklar mevkisinde meydana geldi. Kontrolünü kaybeden 06 FP 0745 plakalı TIR, yol kenarında seyyar köftecide yemek yiyen müşterilerin arasına daldı. Kazada, köftecide bulunan Orhan O., Halit Ü., Cihan M., Mevlüt Ç. ve Osman Yağmuroğlu yaralanırken, TIR sürücüsü olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Osman Yağmuroğlu, tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitirdi. Diğer 4 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, polis ekipleri olay yerinden kaçan TIR sürücüsünü yakalamak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme