• Haberler
  • İzmir
  • Komedyen Özgür Turhan'ın İzmir yorumu: Güldürürken üzdü...

Komedyen Özgür Turhan'ın İzmir yorumu: Güldürürken üzdü...

Komedyen Özgür Turhan son stand up gösterisinde İzmir'in kötü koku sorununa dikkat çekerek önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmirlileri kötü kokuya alıştırdığını söyledi.

Komedyen Özgür Turhan’ın YouTube üzerinden paylaştığı son gösterisinde İzmir’e değinmesi hem güldürdü hem düşündürdü.

İzmir’in kronikleşmiş sorunlarının başında gelen koku problemi komedyenlerinde espri malzemesi oldu. Sevilen komedyen Özgür Turhan, Aynısı ‘24 isimli gösterisinde İzmirlilerin körfezin koktuğunu ve vatandaşların bu kokuya alıştığını söyledi.

“İZMİR KOKUYOR”

Turhan konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:  

“İzmir de b*k gibi kokuyor. Bir önceki belediye başkanı Tunç Soyer karar almış, b*k kokusunu sabit tutarak İzmirliyi alıştırıyor. Dışarıdan gidiyorsun İzmirli arkadaşına 'İzmir b*k kokuyor' diyorsun, 'Yok ben almıyorum' diyor”

“İZMİR’DE BU MÜHİMMAT AŞKI NEREDEN GELİYOR?"

İzmir’in meşhur tatlısı ‘bomba’yı da eleştiren Turhan, “Rezalet, gastronomik bir facia. Sıraya geçiyorlar önünden bekliyorlar. Ağzına bir atıyorsun, ülkede kapan şeker fabrikaları ağzında tekrardan faaliyete geçiyor. Böyle bir rezalet yok. Isıtılmış biskrem. Şimdi yeni bir tatlı daha çıkarmışlar, adı ‘torpil’. Bu izmir’de bu mühimmat aşkı nereden geliyor? Dünya üzerinden bir tatlıya bomba ismi koyabilecek tek yer İzmir” ifadelerini kullandı.
 

 

Bakmadan Geçme