• Haberler
  • İzmir
  • Konak Belediyesi Spor Kulübü, yeni döneme başlıyor

Konak Belediyesi Spor Kulübü, yeni döneme başlıyor

Konak Belediyesi Spor Kulübü, sosyal belediyecilik odaklı yeni dönem hedefleri ve güçlü yönetim yapısıyla çalışmalarına hız veriyor.

Ersan Odaman başkanlığındaki yönetim, sporun herkes için ulaşılabilir olmasını sağlamayı, branş çeşitliliğini artırmayı ve amatör sporculara destek vermeyi amaçlıyor.

Yeni Yönetim Görevde

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen genel kurul toplantısının ardından Ersan Odaman liderliğindeki yeni yönetim göreve başladı. Konak Belediyesi’nin spora verdiği önemi ön plana çıkaran yeni yönetim, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda sporun toplumun her kesimi için ulaşılabilir olmasına yönelik çalışmalar yürütecek. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun spora verdiği önem çerçevesinde planlanan bu çalışmalar, her branşta sürdürülebilir gelişimi amaçlıyor.

Kadın Futboluna Özel Destek

Yeni yönetim, özellikle kadın futboluna büyük önem vererek, bu branşta gerekli tüm desteği sağlamayı hedefliyor. Kadın futbolunun yaygınlaşması ve gelişmesi için yoğun çaba sarf etmeyi planlayan kulüp, başarı odaklı bir vizyonla hareket edeceğini belirtiyor. Bu doğrultuda, mevcut branşlara yenilerini eklemek ve kulübü daha prestijli bir konuma taşımak için çalışmalara başlanmış durumda.

Kulübün Hedefleri

Konak Belediyesi Spor Kulübü, yeni dönem hedeflerine yönelik bir açıklama yayımlayarak, “Gerçekleştirilen genel kurulun ardından bayrağı devralan yönetimimiz, yeni dönemde futbol, basketbol, voleybol gibi branşların yanı sıra diğer spor dallarına da katılımı artırmayı ve amatör sporculara destek olmayı hedeflemektedir. Hedeflerimize giden yolda, desteğini her daim yanımızda hissettiğimiz Konak Belediye Başkanımız Sayın Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun spora verdiği değer doğrultusunda kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Tesis Geliştirme ve Uluslararası Prestij

Ersan Odaman başkanlığındaki yeni yönetim, kulüp sporcularına daha iyi imkanlar sunmak ve spor tesislerini geliştirmek için çalışmalarını sürdürecek. Ulusal ve uluslararası alanda daha prestijli bir kulüp olmayı hedefleyen yönetim, bu hedef doğrultusunda kararlı bir çalışma programı hazırladı. “Sporcularımıza daha iyi imkanlar sunmak, tesislerimizi geliştirmek ve kulübümüzü ulusal ve uluslararası düzeyde daha prestijli bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız” denilen açıklamada, yeni dönemin hem kulüp hem de spor camiası için başarılı geçmesi temennisinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Kadrosu

Konak Belediyesi Spor Kulübü, yeni döneme başlıyor

Konak Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Ersan Odaman (Başkan)
İlker Genç
Tekin Tümer
Murat Saraç
Şerafettin Bahtiyar
Birol Özkardeşler
Çetin Taylanhan
Çağdaş Türkyolu
Ahmet Turan

Yeni yönetim, Konak Belediyesi Spor Kulübü’nü her alanda geliştirmeyi ve topluma fayda sağlayan projelerle desteklemeyi amaçlıyor. Spor severler ise kulübü her alanda desteklemeye davet ediliyor.

Bakmadan Geçme