Konak Belediyesi’nden çocuklara müjde

10-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen bu program, Sayısal Beceri, Okuma-Yazma ve Sosyal Beceri Atölyeleri ile...

10-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen bu program, Sayısal Beceri, Okuma-Yazma ve Sosyal Beceri Atölyeleri ile Dijital Okuryazarlık alanında açılacak kurslar sayesinde çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir yaz tatili sunacak.

EĞLENCELİ VE ÖĞRETİCİ YAZ OKULU PROGRAMI 

Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 10-13 yaş grubundaki çocuklar için iki kur halinde Yaz Okulu düzenledi. Aziziye ve Zeytinlik Semt Merkezleri ile Beştepeler Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilecek kurslar, 23 Temmuz – 16 Ağustos ve 13 Ağustos – 06 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Kurslara kayıtlar başladı ve büyük ilgi görüyor.

ÜÇ AYRI NOKTADA EĞİTİM FIRSATI 

10-13 yaş arası çocukların sayısal ve okuma-yazma becerilerini geliştirmek, kültür ve sanat yeteneklerini keşfetmek ve yaratıcılıklarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yaz okullarında, Sayısal Beceri, Okuma-Yazma ve Sosyal Beceri Atölyeleri ile Dijital Okuryazarlık alanında sınıflar açılacak. Aziziye Semt Merkezi, Zeytinlik Semt Merkezi ve Beştepeler Sosyal Tesisi’nde toplam 240 çocuğa eğitim verilecek. Kurslar, her hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 10.00-14.00 arasında yapılacak.

DETAYLI BİLGİ VE KAYIT 

Kurslarla ilgili detaylı bilgiye (0232) 422 52 36 numaralı telefondan ulaşılabilir. Yaz Okullarına kayıtlar, kursların yapılacağı Aziziye Semt Merkezi, Zeytinlik Semt Merkezi ve Beştepeler Sosyal Tesisi’nde alınacak.

Konak Belediyesi’nin bu yeni eğitim programı, çocukların yaz tatillerini verimli ve keyifli geçirmelerini sağlayacak.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme