Konak'ta kaza: Önce kaçtı sonra döndü!

İzmir'in Konak ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarparak ölümüne neden olan sürücü, kazadan sonra olay yerinden kaçtı ancak kısa bir süre sonra pişman olup geri dönerek polise teslim oldu.

İzmir'in Konak ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarparak ölümüne neden olan sürücü, kazadan sonra olay yerinden kaçtı; ancak kısa bir süre sonra pişman olup geri dönerek polise teslim oldu.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında Oğuzlar Mahallesi Gaziler Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, İlkan D. yönetimindeki 35 FR 187 plakalı Seat marka otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 66 yaşındaki Nusret Mansur’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan Mansur, kanlar içerisinde yere yığılırken, sürücü İlkan D. kazanın ardından araçtan inip olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Nusret Mansur’un kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Mansur’un cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Konak'ta kaza: Önce kaçtı sonra döndü!

SÜRÜCÜ KAZA YERİNE DÖNDÜ

Kazanın ardından kayıplara karışan sürücü İlkan D., kısa bir süre sonra kaza yerine geri dönerek polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan sürücü, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kazanın ardından tek şeritten ilerleyen trafik, aracın yoldan çekilmesiyle normale döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme