• Haberler
  • Yerel
  • Konak'ta yardım kolilerine ne oldu? 1000 koli erzak çöpe mi atıldı?

Konak'ta yardım kolilerine ne oldu? 1000 koli erzak çöpe mi atıldı?

Konak Belediyesi'nin deposunda 1000 adet erzak kolisinin çöpe atıldığını iddia eden AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun iddialar karşısında sessiz kalmasına tepki gösterdi.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediyesi’ne ait Gediz’deki sosyal yardım deposundaki 1000 adet gıda kolisinin çöpe atıldığını iddia etti.

Başdaş, seçim döneminde vatandaşlara dağıtılmak için hazırlanan erzak kutularından artan 1000 kolinin çürümeye terk edildiğini söyledi. Çürüyen erzakların Konak Belediyesi tarafından imha edildiğini belirten Başdaş, ilaçlama çalışmasının da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını iddia etti.

BAŞKAN MUTLU İDDİALARI YANITSIZ BIRAKTI

Konak Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısında AK Parti grubu iddiaları gündeme getirdi. Eylül ayı 1. ve 2. Meclis toplantısında Başkan Nülüfer Çınarlı Mutlu’ya konu ile ilgili yöneltilen sorular ise yanıtsız kaldı.

Konu ile ilgili Yeni İzmir Gazetesi’ne konuşan AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Biz bu iddiaları sorduk, iddiaların doğru olduğunu biliyoruz. Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya ‘bu konunun sorumluları hakkında gerekli işlemleri yapın ya da biz suç duyurusunda bulunacağız’ dedik ancak bir yanıt alamadık” dedi.

Başdaş, Konak Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyelerine de bu 1000 kolinin hesabını soralım çağrısında bulundu.

"ABDÜL BATUR’U GEÇTİ!"

Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun görev sürecini ‘hayal kırıklığı’ olarak yorumlayan Sait Başdaş, "Ben ilk Meclis’te ümitlenmiştim. Şeffaf bir yönetim ve belediyenin borçları üzerine yapılan konuşmalardan ancak Nilüfer Çınarlı Mutlu, Abdül Batur’un iş yapamamazlığını bile geçti. Daha önceki 3 belediye başkanından çok daha kötü bir yönetimle karşı karşıyayız" diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme