• Haberler
  • İzmir
  •  Konak'ta Zabıta Haftası geleneksel şekilde kutlandı

 Konak'ta Zabıta Haftası geleneksel şekilde kutlandı

 Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Zabıta Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Mutlu, zabıtaların kentteki iyileşme çalışmalarındaki katkılarına vurgu yaptı.

Konak Belediyesi, Zabıta Haftası’nı geleneksel bir şekilde kutladı. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, zabıta teşkilatının 198’inci kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen kahvaltıda zabıta personeliyle bir araya geldi. Etkinlik, Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirildi.

 Konak'ta Zabıta Haftası geleneksel şekilde kutlandı

Törene Başkan Mutlu’nun yanı sıra Konak Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Anıl Feroğlu ve Simge Eldeniz, Konak Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Balık, zabıta personeli ve belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Mutlu, zabıta personeline teşekkür ederek, “Sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yaya yollarının rahatça kullanılmasını, kaldırım işgallerinin sona ermesini ve hurdacılığın tamamen temizlenmesini hedefleyerek göreve geldim. Bu hedeflere ulaşmamda en büyük destekçim sizlersiniz” dedi.

Başkan Mutlu, zabıta personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, kadrolarını güçlendirerek daha iyi çalışma koşulları sağlamaya devam edeceklerini belirtti. “Zabıta teşkilatının katkılarıyla Konak’ın daha yaşanabilir bir kent olmasına katkıda bulunuyoruz. Hep birlikte daha güzel bir şehir için çalışacağız” diye ekledi.

Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Anıl Feroğlu ise zabıtayı belediyenin yüzü olarak nitelendirerek, “Zabıta teşkilatımız, belediyenin her alanında büyük bir özveriyle hizmet veriyor. Başkanımızın başarısına katkıda bulunmaya devam edeceğinizden hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Konak Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Balık da, zabıta personelinin sürekli sahada olduğunu belirterek, “Başkanımızın yanında olarak üstün gayretle çalışıyoruz. Zabıta teşkilatı olarak, başkanımızın her zaman destekçisiyiz ve bu destek karşılıklı” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme