Konak’ta Kadın Emeğine Özel Sergi

Çankaya Mahalle Muhtarlığı ve Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Dekoratif El Sanatları kursunun sergisi, Konak...

Konak’ta Kadın Emeğine Özel Sergi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çankaya Mahalle Muhtarlığı ve Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Dekoratif El Sanatları kursunun sergisi, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından açıldı.

Behçet Uz Çocuk Parkı’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Başkan Batur, Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Akpınar, Çankaya Mahalle Muhtarı Neşe Şermeti, diğer mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Haber

60 kadın kursiyerin eserleri var

Sergide, 60 kursiyer kadının bir yıl boyunca üzerinde çalıştığı el emeği eserler sergilendi. Başkan Batur, sergiyi inceleyerek kursiyerlere ve emeği geçenlere teşekkür etti ve Çankaya Mahalle Muhtarı Neşe Şermeti’yi kutladı.

Haber

‘Güçlü Kadın, Güçlü Toplum Demek’

Başkan Batur, yaptığı konuşmada kursiyerlerin emeklerinin önemine vurgu yaparak kadınların hayatın her alanında olması ve hak ettikleri konumda bulunmaları gerektiğini söyledi. Konak Belediyesi olarak güçlü kadınların daha güçlü bir toplum demek olduğuna inandıklarını belirten Batur, çocukların da bu güçlü toplumun geleceği olduğunu ifade etti.

Haber

Açılışta, çocuklar ve gençlerin ilgisiyle karşılaşan Başkan Batur, çocuklarla kucaklaşırken gençlerle de sohbet etti.

Haber

Haber

Açılışta kursiyerlerin oluşturduğu halk oyunları ekibinin gösterisi büyük ilgi gördü ve dans gösterisi alkışlandı.

Haber

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme