Konak’ta sel felaketinin yaraları sarılıyor

İzmir’de cuma günü meydana gelen şiddetli yağıştan en çok etkilenen ilçelerden biri Konak olduç Yaşanan olumsuzlukların...

İzmir’de cuma günü meydana gelen şiddetli yağıştan en çok etkilenen ilçelerden biri Konak olduç

Yaşanan olumsuzlukların ardından hızla sahaya inen Konak Belediye ekipleri, sularının tahliyesi ve zarar gören bölgelerin temizliği için çalışma başlattı. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu önderliğinde gece geç saatlere kadar çalışan işçiler, bir daha bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için ummalı bir çalışma sürdürüyor.

“AKIL ALMAZ BİR ÖLÜM”

İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olayı öğrendikten sonra baş sağlığı mesajı yayınlayan Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, şu ifadeleri kullandı:

Akıl almaz bir ölüm haberiyle sarsıldık. Yağan şiddetli yağışta, Enver Dürdar Başar Sokak’ta oluşan elektrik kaçağından akıma kapılan 2 vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’a Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum

“EKİPLERİMİZ DEVREDE”

Şiddetli yağıştan olumsuz etkilenen esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Mutlu, “Şiddetli yağış nedeniyle esnafımızın ve komşularımızın yaşadığı mağduriyeti birlikte aşmak için Alsancak, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’ndaydık. Zarar gören yolların onarımı için ekiplerimiz devrede. Yaşadığımız olumsuzluğun etkisini en aza indirmek için çalışma arkadaşlarımla vatandaşlarımızın yanındayız. Aşırı yağıştan etkilenen bütün komşularıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

ALİ ÖZKAYA

Bakmadan Geçme