Konak'ta yağış sonrası seferberlik

Konak'ta etkili olan yağış nedeniyle yaşanan olumsuzlukları yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, esnaf...

Konak’ta etkili olan yağış nedeniyle yaşanan olumsuzlukları yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Şiddetli yağıştan en fazla etkilenen ilçelerden biri olan Konak’ta iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ve diğer olumsuz gelişmelerin ardından, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu hızlıca sahaya inerek gece geç saatlere kadar incelemelerde bulundu. Alsancak, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’nda esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Mutlu, yaşanan mağduriyetlerin hızla giderilmesi için ekiplerine talimat verdi.

İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği üzücü olayın ardından başsağlığı mesajı yayınlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Akıl almaz bir ölüm haberiyle sarsıldık. Bugün yağan şiddetli yağışta, Enver Dürdar Başar Sokak’ta oluşan elektrik kaçağından akıma kapılan 2 vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’a Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Mutlu, vatandaşların ölümüne neden olan olayın titizlikle araştırılacağını da vurguladı.

Haber

KONAK ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Başkan Mutlu, şiddetli yağış nedeniyle etkilenen esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Öncelikle Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki dükkanları dolaşarak esnafın ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Mutlu, ardından Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’na giderek yollarda oluşan çökmeleri yerinde inceledi. Yaşanan tahribatın giderilmesi için ekiplere talimat veren Başkan Mutlu, “Şiddetli yağış nedeniyle esnafımızın ve komşularımızın yaşadığı mağduriyeti birlikte aşmak için Alsancak, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’ndaydık. Zarar gören yolların onarımı için ekiplerimiz devrede. Yaşadığımız olumsuzluğun etkisini en aza indirmek için çalışma arkadaşlarımla vatandaşlarımızın yanındayız. Aşırı yağıştan etkilenen bütün komşularıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Haber

EKİPLER YOĞUN MESAİDE

Belediye ekipleri, şiddetli yağış sonrası ilçede yaşanan olumsuz durumlara hızlı bir şekilde müdahale etmek için seferber oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışan ekipler, özellikle yollarda meydana gelen çökmelere anında müdahale etmek amacıyla sahada yoğun bir mesai yürütüyor.

LEYLA BİLGİ

 

 

 

Bakmadan Geçme