• Haberler
  • Spor
  • Kongre krizi şampiyon kızları tehdit ediyor

Kongre krizi şampiyon kızları tehdit ediyor

Önceki dönem Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un ani kararı ile kapatılan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın geleceği 28 Ağustos'ta gerçekleşecek kongrede belli olacak.

Kadın futbolunda adını altın harflerle yazdıran Türkiye’de ve Avrupa’da İzmir’i başarıyla temsil eden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın geleceği belirsizliği sürüyor.

Geçtiğimiz sezon U-17 kategorisinde elde edilen başarılar nedeniyle bu sezon 1. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, önceki dönem Konak Belediye Başkanı Abdül Batur zamanında ani bir kararla kapatılma kararı alınmıştı.

GÖZLER KONGREYE ÇEVRİLDİ

2024-2025 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala kulübün liglere katılıp katılmayacağı ise merak konusu oluşturuyordu. 31 Mart seçimlerinin ardından Yeni Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun girişimleriyle kapatılma kararında vazgeçilmesinin ardından gözler 28 Ağustos'ta yapılacak olan kongreye çevrildi.

2 İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

28 Temmuz’da yapılması planlanan ancak çeşitli sebepler dolayısıyla ertelen kongrenin 28 Ağustos’ta gerçekleşmesi bekleniyor. Kongre öncesi Ersan Odaman ve Şerafettin Bahtiyar başkanlık için adaylığınI açıklayan 2 isim oldu. Ancak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, belediyeden 2 kişinin bu rekabette karşı kaşıya gelmesine sıcak bakmadığı ve bu nedenle bir birleşme talebinde bulunduğu öğrenildi.
Başkan Mutlu’nun bu talebinin ardından Odaman ve Bahtiyar’ın anlaşamaması durumunda Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı 2. Lig’e düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Bakmadan Geçme