Konteynerler bayrama hazır olacak!

Deprem bölgesinde ziyaretlerini devam ettiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay’da temaslarını devam ettiriyor. Başkan Tunç Soyer, Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile buluştu. Soyer, “Konteynerler Ramazan Bayramı’na kadar hazır olacak” ifadelerini kullandı.

Konteynerler bayrama hazır olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Yıldız Üniversitesi’nden 112 kişilik ekiple 15 ana başlıkta Hatay’ı ayağa kaldırmak için proje hazırladıklarını ifade etti. Uluslararası finans kuruluşlarıyla da bağlantı halinde olduklarını dile getiren Savaş, “Sizlerin de desteğiyle biz ayaktayız” dedi. Konteynerleri bayrama kadar tamamlayacaklarını söyleyen Başkan Tunç Soyer, “Bunların hepsi geride kalacak, bizim vicdanımızla enerjimizle ne yaptıysak onlar kalacak” diye konuştu.

Başkan Tunç Soyer, Hatay’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Afet Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Dairesi Başkanı Remzi Albayrak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme