KOSGEB’den 30 girişimciye 1 milyon TL destek

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Temiz Enerji sektöründe yer...

KOSGEB’den 30 girişimciye 1 milyon TL destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Temiz Enerji sektöründe yer almak isteyen girişimcilere özel olarak hazırlanan “Temiz Enerji ve Temiz Teknolojiler Odaklı Girişimciler İş Fikri Teklif Çağrısı”nın tanıtım toplantısı, Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (ENSİA) tarafından gerçekleştirildi.

KOSGEB tarafından başvuruları alınan “Temiz Enerji ve Temiz Teknolojiler Odaklı Girişimciler İş Fikri Teklif Çağrısı” kapsamında toplam 30 girişimciye 1 milyon TL’ye kadar hibe destek verilmesi bekleniyor.

Başvuru yapacak girişimcilerin 01.01.2020 tarihinden sonra, gerçek kişi statüsünde bir firmasının olmaması, tüzel kişi statüsünde kurulmuş herhangi bir firmada yüzde 30 ve üzeri ortaklığının bulunmaması, 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olması ve üniversitelerin en az dört yıllık lisans programından mezun olması gerekiyor. Kadın girişimcilerde ise yaş şartı sınırı aranmıyor.

 

HABER MERKEZİ

(Y.K.)

Bakmadan Geçme