• Haberler
  • Siyaset
  • Kritik toplantı sonrası Kılıçdaroğlu’ndan ‘ittifak’ uyarısı

Kritik toplantı sonrası Kılıçdaroğlu’ndan ‘ittifak’ uyarısı

Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Belediye Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda yerel seçim...

Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Belediye Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda yerel seçim için yol haritası ortaya koyuldu.

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, Söz konusu kritik toplantıda Kılıçdaroğlu, “Hazırlıklarınızı, ittifak olmayacakmış gibi yapın, olursa bizim için artı olur” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de katıldığı toplantıda CHP’li tüm il, ilçe ve belde belediye başkanları yer aldı. Toplantıya 36 belediye başkanı mazeret sunarak gelmedi.

EKONOMİK VE SOSYAL PROJELER

Kemal Kılıçdaroğlu’nun söz konusu toplantıda; belediye başkanlarından belediyelerin ekonomik ve sosyal projelerini ön plana çıkarmalarını, vatandaşın cebine dokunacak projelerin de halka iyi anlatılmasını istediği dile getirildi.

Kılıçdaroğlu’nun belediyelerin çözülemeyen kredi talepleri ve proje başvuruları için ortak bir anlayışla hareket etmesi gerektiğini vurguladığı ve genel merkez koordinasyonunda ilerlemenin önemini ifade ettiği belirtildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme