• Haberler
  • Genel
  • Küçük Menderes Gazetesi 28. yaşını kutladı!

Küçük Menderes Gazetesi 28. yaşını kutladı!

Kurulduğu ilk günden bu yana Küçük Menderes havzasında 'İlkeli haberciliğin sesi' olan Küçük Menderes Gazetesi, 28...

Kurulduğu ilk günden bu yana Küçük Menderes havzasında ‘İlkeli haberciliğin sesi’ olan Küçük Menderes Gazetesi, 28 yıldır doğrunun ve hakikatin peşinden koşarak, değişen güncel ve siyasal olayların etkisinde kalmadan tarafsız yayımcılığın öncüsü oldu. Güncel, siyasal, ekonomi ve spor başta olmak üzere havzanın günlük gelişmelerini okuyucusuyla buluşturan Küçük Menderes Gazetesi, güçlü yazar kadrosuyla da alanında söz sahibi oldu.

Küçük Menderes Gazetesi, okuyucularına en hızlı ve doğru haberi ulaştırmak için her biri alanında uzman ve tecrübeli olan çalışanlarıyla, değişen zamana ve teknolojiye ayak uydurarak, vizyonunu sürekli geliştirerek, çağdaş grafik tasarımlarıyla fark yaratarak, gece gündüz gerçeğin peşinde koştu, koşuyor, koşmaya da devam edecek.

Torbalı’dan Beydağ’a, Ödemiş’ten Tire’ye, Bayındır’dan Kiraz’a kadar yerel haberlerin nabzını tutan Küçük Menderes Gazetesi Ege Bölgesi’ndeki tüm gelişmeleri okuyucularına sıcağı sıcağına aktarıyor.

Haber

ARİS Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci

TOPLUMSAL FARKINDALIK İÇİN ÇOK SAYIDA PROJE

Bölgesindeki sosyal sorumluluk projelerine hiçbir zaman duyarsız kalmayan Küçük Menderes Gazetesi toplumsal farkındalık oluşturma adına birçok projeye de imza atmış olup, 28. yaş gününde de 18 yaş altı gençleri sanata ve spora yönlendirmek adına ‘Genç Gözler Fotoğraf Yarışması’nı düzenledi.

GENÇ GÖZLER ÖDÜL ALDI

Ev sahipliğini ARİS Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci ile Recep Yılmaz’ın yaptığı Ödemiş Kültür Merkezi’nde yapılan kutlama ve ödül törenine, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Emekli Başkonsolos Ülkü Başsoy, Yeni İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sonerhan Önal, Liftron Mühendislik sahibi Ozan Yüksel, Devrim Kasap, Ruhi Ödev ve İbrahim Boyacı, Küçük Menderes Gazetesi’nin çalışanları ve yazarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ARİS Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci’nin sunumuyla başlayan kutlama töreninde, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Emekli Başkonsolos Ülkü Başsoy ve değerli jüri üyelerinin konuşmaları törene renk kattı.

“HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOŞTUM”

ARİS Medya A.Ş. Yönetim Kurulu İsmail Atahan Keçeci konuşmasında, “Genç Gözler fotoğraf yarışmasının 1.’sini düzenliyoruz. Her yıl düzenleyeceğimiz bu etkinliği neden düzenlemek istediğimizden bahsetmek istiyorum. Bu salonda ben dahil herkes gençliğini yaşadı. Kimisi hayalini gerçekleştirdi, kimileri de hayallerini yarıda bırakarak hayatın gerçek yüzü olan çalışma yaşamını atıldı ve aile kurarak yaşamlarına devam ediyor. Lakin kimse hiçbir zaman gençlikte yaşadığı hiçbir şeyi unutmaz, yaşarlar, yaşatırlar. O yüzden gençlik önemlidir. Ve gençlikte yapılan her türlü, spor, sanat ve diğer faaliyetler hayat sonuna kadar devam edecektir. Hayallerinizi gerçekleştireceğiniz güzel bir hayat sizin olsun. Ben iş yeri açtığımda 18 yaşındaydım. İlk önce babam karşı çıktı. O zaman bir karar vermiştim, ‘ben bu reklamcılık işini yapmak istiyorum’ demiştim. Sonra etrafımdaki insanlar karşı çıktı. ‘Yaşın küçük neden şimdi açıyorsun?’ dediler. Aşağı yukarı 30 yıl oldu reklamcılık sektöründe faaliyet göstereli. Ben hayallerimin peşinde koştum. Evet çok zorlukları var. Hiçbir zaman pes etmediğim için, hayallerimin peşinde koştuğum için, topluma faydalı olabilmek için elimden geleni yaptım. O yüzden de bir gazete ve televizyon sahibi oldum. Bunu seçerken de gururla seçtim. Para kazanılmayan, çok zor şartlarda olan, imkanları zor olan bir meslek, o yüzden çalışan arkadaşlarıma ve gazetecilik yapan herkesi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca İsmail Atahan Keçeci, 2024’te ilk önce Ödemiş’te başlatacakları sonra da İzmir’de devam ettirecekleri bir projenin olduğunu, Milli Eğitim Müdürü ile görüşmeler gerçekleştirdiğinin de müjdesini de verdi.

Keçeci, “Okul gazetesi çıkarmaya karar verdik. 7 tane lisemizde yarışma düzenleyeceğiz. Yakında duyurularını paylaşacağız” dedi.

Haber

Emekli Başkonsolos Ülkü Başsoy ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş 

‘GENÇ GÖZLER’E ÖDÜL

Fotoğraf yarışmasına katılıp ödüle layık görünenleri İsmail Atahan Keçeci tarafı açıkladı. Yarışmanın birincisi Fatmanur Küçüksolak, ikincisi Hüseyin Alp Ertürk ve üçüncüsü ise Rabia Çetintaş oldu. Ayça Keskin, Birce Ecevit, Melih Açar, Sadık Ayaz Büker, Yağmur Can, Tuğba Nazlı Bölük, Hüseyin Alp Ertürk, Mert Uyar, Muammer Pehlivan, Muammer Erkul, Çağan Gezgen, Alp Turan Can ve Gökhan Tırpancı’nın fotoğrafları ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Törene katılım gösterenlere günün anlam ve önemine özgü birer plaket takdim edildi. Ruhi Ödev, İbrahim Boyacı, Devrim Kasap, Ülkü Başsoy, ve Fatih Aksoy’a da teşekkür plaketi verildi.

Pasta kesimi töreniyle de gazetenin yıldönümü kutlandı. Ruhi Ödev, İbrahim Boyacı, Devrim Kasap, Ülkü Başsoy, ve Fatih Aksoy’a da teşekkür plaketi verildi.

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme