Küçük Narin 8 gündür kayıp: İmamın evi arandı!

Diyarbakır'da Kuran Kursu'dan dönerken kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ederken cami imamının evinde arama yapıldı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sekizinci gününe girildi. Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan küçük kız için, jandarma ve bölge halkı seferber olurken arama çalışmaları genişletildi.

Diyarbakır Baro Başkanı avukat Nahit Eren, Kuran kursu saatleri ile Narin’in kaybolduğu saatlerin örtüşmediğini ve imamın evi dahil birçok evin arandığını ifade etti.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Narin’in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. 21 Ağustos’ta saat 15.15’te kaydedilen görüntülerde, Narin’in dört arkadaşıyla yürüdüğü, ardından onlardan ayrılarak tepe yolunu kullanıp evine doğru gittiği görülüyor.

Küçük Narin 8 gündür kayıp: İmamın evi arandı!

Narin’in kaybolduğu bölgeye yakın bir patika yolun yaklaşık 50 metre ilerisindeki kayalıklarda bulunan kan lekeleri ise şüphe uyandırdı. Diyarbakır Valiliği, kan lekelerinin Narin’e ait olmadığını, mahalledeki bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiğini açıkladı.

DEREDE ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

Gelen bir ihbar üzerine jandarma ekipleri, mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan bir derede çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen kepçeyle deredeki suyun debisi düşürülecek ve ardından dere boyunca arama çalışmaları yapılacak.

İMAMIN EVİ ARANDI

soruşturmayı yakından takip ettiklerini belirten Diyarbakır Baro Başkanı avukat Nahit Eren, Kur’an kursu saatleri ile Narin’in kaybolduğu saatlerin örtüşmediğini ve kurs imamının ifadesine başvurulduğunu, imamın evi dahil birçok evin de arandığını kaydetti.

     

Bakmadan Geçme