• Haberler
  • Asayiş
  • Küçükçekmece'de 3 katlı bina çöktü, yaralılar var!

Küçükçekmece'de 3 katlı bina çöktü, yaralılar var!

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken 3 katlı binadan yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor....

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken 3 katlı binadan yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi çöken binanın altından 7 kişiyi yaralı olarak çıkarırken, göçük altında kalan 2 kişi için çalışmalar sürüyor. Enkaz altından çıkarılan yaralılar kameraya yansırken, kurtarılan yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Çöken binanın enkazında köpek ile arama yapılıyor
1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı binanın olduğu alanda hassas burunlu köpek arama yapıyor.
Küçükçekmece’de 3 katlı bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin göçük altında kaldığı enkazdan 7 kişi yaralı olarak çıkarıldı. İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken olay yerine AFAD ekipleri de intikal etti. Çöken binanın olduğu enkazda hassas burunlu köpek arama yapıyor.

İHA

Bakmadan Geçme