• Haberler
  • Genel
  • Kuvvetli sağanak sonrası,taşkınlar meydana geldi

Kuvvetli sağanak sonrası,taşkınlar meydana geldi

İzmir'de meydana gelen kuvvetli sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı ve yol çöktü. Su...

Kuvvetli sağanak sonrası,taşkınlar meydana geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’de meydana gelen kuvvetli sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı ve yol çöktü. Su baskını yaşanan yollarda itfaiye ekipleri suları tahliye etmeye çalışırken polis ekipleri çökme meydana gelen yollarda güvenlik önlemi aldı

2.Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı açıklama sonrası kent genelinde sağanak yağış meydana geldi. Su baskınlarına karşın bazı iş yeri sahipleri günün ilk ışıklarına kadar nöbet tuttu. Hayatı olumsuz etkileyen yağış sonrası, Bornova ilçesi Ersoy Caddesi kavşağında, yol çöktü. Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan ev ve iş yerlerini ise su bastı.

 

“KENDİ İMKANLARIMIZ İLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı binanın bodrum katında yaşayan İlyas Karakoç’un evinde su baskını meydana geldi. Eşyalarının hepsinin ıslandığını aktaran Karakoç, “Sağanak yağış nedeniyle evimi su bastı ve eşyalarımın birçoğu su içerisinde kaldı. Dün geceden bu yana nöbetteyim, itfaiyeden yardım istedim ve gelip suyu tahliye etme konusunda yardımcı oldular.” diye konuştu. Yağış sonrası Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan iş yeri su basan işletme sahibi Övünç Ünlü ise şunları söyledi: “Kendi imkanlarımız ile yaklaşık 2 saattir dükkana dolan suyu boşaltıyoruz. Etrafta hiç kimse yok.Yıllardır biz böyle kendi imkanlarımız ile mücadele ediyoruz.”

 

Bakmadan Geçme