• Haberler
  • Genel
  • Lider Torbalıspor rakibinin üzerine gol oldu yağdı

Lider Torbalıspor rakibinin üzerine gol oldu yağdı

Torbalıspor, Süper Amatör Lig’de çıktığı üçüncü maçını da kazandı. Torbalı Yedi Eylül Stadında 1925 Gençlik ve...

Lider Torbalıspor rakibinin üzerine gol oldu yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Torbalıspor, Süper Amatör Lig’de çıktığı üçüncü maçını da kazandı. Torbalı Yedi Eylül Stadında 1925 Gençlik ve Spor’u ağırlayan Torbalıspor, rakibinin üzerine adeta gol oldu yağdı. Maçı 9 – 1 kazanan Torbalı temsilcisi, üçte üç yaparak liderlik koltuğunu sağlama aldı.

TORBALISPOR’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Torbalıspor’un resmi internet sitesinden maç skoru hakkında yapılan paylaşımda Torbalıspor taraftarının desteğinin önemine dikkat çekildi.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Torbalıspor, büyük bir başarıya daha imza atarak 1925 Gençlik ve Spor’u 9-1 yenerek sezonun üçte üçünü yakaladı. Takımımızın bu etkileyici galibiyeti, taraftarları coşturdu ve liderlik koltuğunda oturmamıza yardımcı oldu. Bu galibiyetle birlikte Torbalıspor, sezonun ilk üç maçını da kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Oyuncularımızın yetenekleri, teknik ekibimizin yönlendirmeleri ve taraftarlarımızın coşkusu, bu başarının anahtarı oldu. Torbalıspor Kulübü olarak, futbolcularımızı ve teknik ekibi tebrik ediyor ve bu büyük galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu sezon da aynı coşku ve azimle devam edeceğimize olan inancımızı yinelemek isteriz”.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme