• Haberler
  • Gündem
  • LÖSEV haftasında şehir turuncuya boyandı, çocukların yüzü güldü

LÖSEV haftasında şehir turuncuya boyandı, çocukların yüzü güldü

Turgay Kılıç/ YENİ İZMİR-LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Vakfı) 2 ve 8 Kasım arasında başlattığı LÖSEV haftası kapsamında...

Turgay Kılıç/ YENİ İZMİR-LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Vakfı) 2 ve 8 Kasım arasında başlattığı LÖSEV haftası kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda bir araya geldi, turuncu renkli tişört ve şapkaları giyinip klasik araçların da turuncu balonlar ve bayraklarla süslenmesinin ardından kortej yürüyüşü başladı.

Haber

Şehrin meydanı turuncuya boyanırken etraftan izleyenler ise telefonlarına sarılarak kayıt tuşuna bastı ve alkışlarla eşlik etti.

Haber

25 yıllık Lösemili Çocuklar için uğraş veren LÖSEV Vakfı, her yıl Kasım ayında ‘LÖSEV Haftası’ kapsamında farkındalık oluşturarak çeşitli oyunlarla da çocukları görünür kılmaya çalışıyor.

Haber

Bugün de Gündoğdu Meydanı’nda bir araya gelen LÖSEV, ailelerin ve çocukların yanı sıra birçok İzmirliler, klasik araçlarıyla katkı sağladı.

Haber

Oyun kahramanları ise çocuklara eşlik etti, oyunlar oynadı ve el ele kortejde yürüyüş yaptı. Çocukların gülücükleri ise yüzlerinden eksilmedi.

Haber

Kortejin uzunluğu, şehrin sahilinin sarmıştı. Yoldan geçenlerin de hayretler içinde izlediği turuncu renkli kortej, çocuklara el sallıyordu.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme