• Haberler
  • Siyaset
  • Mahir Polat ve Esin Doğan Metin aynı okulda oy kullandı

Mahir Polat ve Esin Doğan Metin aynı okulda oy kullandı

Yenikiraz.com internet sitesi’nden Semi Tektaş’ın haberine göre, Cem Bakioğlu Anadolu Lisesinde oyunu kullanan Mahir Polat, oy...

Mahir Polat ve Esin Doğan Metin aynı okulda oy kullandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenikiraz.com internet sitesi’nden Semi Tektaş’ın haberine göre, Cem Bakioğlu Anadolu Lisesinde oyunu kullanan Mahir Polat, oy kullandıktan sonra basına açıklama yaptı. Polat:  “Çok heyecanlıyız, uzunca bir maratonun sonuna geldik. Bugün demokrasimiz için hasat vaktidir. Bir şenlik ve bayram havasında kazanacağız, ve kutlayacağız. Katılımın çok yüksek olduğunu görüyoruz. Türkiye demokrasi için iyi bir sonuç alacağız ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok yüksek bir oyla Cumhurbaşkanı, CHP olarak bu bölge de en az 8 milletvekili çıkaracağız” şeklinde konuştu.

“İLK TURDA YÜZDE 52-53 İLE KAZANACAĞIZ”

“Tarihi bir seçim için buradayız ve oy kullanacağız” diyen Esin Doğan Metin, “Bizler oyumuzu atanamayan öğretmenler, KPSS’de yüksek puan alan ama yerleştirilemeyen gençler, kepenk kapatan esnaf, tarlada ürünü kalan çiftçi, emekli, memur ve işçiler için oy kullanacağız. Seçim ile birlikte Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Gerçekleştirmek istediğimiz 2 bin 400 maddelik bir mutabakat metni var. Bu metindeki maddeleri tek tek yerine getirmek için meclisteki çoğunluğu almamız gerekiyor. Hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız hem de CHP olarak bu bölgede en az 10 milletvekili ile parlamentoya gideceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda yüzde 52-53 bandında tamamlayacak, kendi bölgemizde de en az 10 milletvekili ile güçlendirilmiş parlamenter sisteme döneceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme