Mahsun Kırmızıgül rüzgarı esti

Mahsun Kırmızıgül, 19 Yıl aradan sonra İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne aldı.

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 93. kez düzenlenen Çim Konserleri kapsamında, halkın sevgisini kazanmış sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ü ağırladı. 19 yıl aradan sonra ilk kez bir halk konseri veren Kırmızıgül, İzmirli hayranlarıyla buluşarak unutulmaz bir geceye imza attı. Kırmızıgül, İzmir'de sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İzmir'e yabancı değilim. Fuarda sahne aldığım için çok mutluyum," dedi.

Mahsun Kırmızıgül rüzgarı esti

Çim Konserleri’nde Coşku Doruktaydı

Bu yıl "teknoloji" temasıyla kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı, 9 Eylül’e kadar sürecek etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Fuarın popüler etkinliklerinden Çim Konserleri’nde sahne alan Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra hayranlarının karşısına çıktı. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki bu özel konser, binlerce hayranı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Mahsun Kırmızıgül Duygu Dolu Anlar Yaşadı

Kırmızıgül, sahneye alkışlar eşliğinde çıkarak "Gül Senin Tenin" şarkısıyla performansına başladı. İzleyiciler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken, özellikle “Yıkılmadım” şarkısını seslendirirken duygusal anlar yaşayan Kırmızıgül gözyaşlarına hakim olamadı. Ayrıca Kırmızıgül, şarkıcılık kariyerinin başında Bergen ile olan bir anısını paylaştı ve ona ithafen Bergen'in "Sen Affetsen" adlı şarkısını seslendirdi. Gecede, Kırmızıgül’ün şarkıları 7’den 70’e tüm hayranlarına hüzün ve mutluluğu bir arada yaşattı.

"İzmir'e ve Fuara Dönmekten Mutluyum"

Konser öncesi fuar anılarını paylaşan Kırmızıgül, halk konserlerine genellikle katılmadığını belirtti, ancak İzmir Enternasyonal Fuarı'ndan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. "Halk konserlerine pek çıkmıyordum, kendimi hazır hissetmiyordum. Ama İzmir’den gelen teklif beni etkiledi ve fuar atmosferinde sahne almak istedim. Bu benim uzun süre sonra ilk halk konserim. İzmir’e yabancı değilim, burada olmaktan çok mutluyum. Fuar geçmişte Türkiye’nin dört bir yanından gelen insanların buluşma noktasıydı. Şimdi de uygun fiyatlarla halk konserlerine katılabiliyorlar. Bu tür etkinliklerin tüm Türkiye’ye yayılmasını umuyorum,” diye konuştu.

Çim Konserleri Devam Ediyor

Çim Konserleri, Mahsun Kırmızıgül’ün ardından 6 Eylül’de Hayko Cepkin, 7 Eylül’de Derya Bedavacı ve 8 Eylül’de Sakiler ile devam edecek. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise sahnede Haluk Levent olacak.

Alternatif Sahne’de Şanışer ve Sokrat St Rüzgarı

Mahsun Kırmızıgül rüzgarı esti

Alternatif Sahne ise gençlerin favori isimlerinden Şanışer ve Sokrat St’yi ağırladı. İkili, "Susamam," "Ben Kimim," ve "Gel" gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Şanışer, İzmir’e duyduğu hayranlığı dile getirerek, "İzmir, medeniyet akıyor, Türkiye’nin aydınlık yüzleri burada" şeklinde konuştu. Alternatif Sahne programı, 6 Eylül’de Ceylan Ertem, 7 Eylül’de Yedinci Ev ve 8 Eylül’de Can Gox ile devam edecek.

"İzmir Aşkına Sokağın Kadınları" Müzikali Büyüledi

Mahsun Kırmızıgül rüzgarı esti

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında sahnelenen "İzmir Aşkına Sokağın Kadınları" adlı müzikal, İzmir’de önemli başarılara imza atmış kadınların hikayelerini anlattı. 1940’lardan günümüze uzanan bir yolculukla şehrin çok kültürlü yapısını ve kadınlarının gücünü sahneye taşıyan müzikal, izleyicilere nostaljik ve duygusal anlar yaşattı. 60 kişilik ekibiyle dikkat çeken müzikalin yönetmenliğini Barış Kınav üstlendi. Müzikal, bilindik şarkılar ve etkileyici dans gösterileriyle izleyicilere görsel bir şölen sundu.

Bakmadan Geçme