Marble'a seramik giremeyecek!

SILA ARABACIOĞLU 17-20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda dikkat çeken...

Marble'a seramik giremeyecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SILA ARABACIOĞLU

17-20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 25 Temmuz 2023’te yapılan Danışma Kurulu Toplantısı’nda doğaltaş sektörünün temsilcilerinden 2024’te yapılacak fuara seramik sektörünün girmemesi noktasında talep geldi. Talep, dernek temsilcilerine soruldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise 17-20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek fuara seramik sektörünün girmeyeceğini açıklayarak, “Onları yapı fuarına alırız ya da başka şekilde değerlendiririz” dedi. Birkaç itiraz sonucunda Soyer, salondaki görüşün seramik sektörünün girmemesi yönünde olsa da demokratik bir ortam için anketin ardından kesin kararın verileceğini açıkladı.

Haber

İZMİR’E YENİ FUAR TALEBİ

Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkanı Hanifi Şimşek’ten İzmir’e seramik için fuar önerisi geldi. Şimşek, “Seramik gibi yapay malzemeleri almayalım. Kuvarsı da almayalım. Yarın başka firmalar gelir ve bu fuar elimizden gelir. Bizler de destek olalım seramik için proje fuarı yapalım. O zaman başka firmalarımız da bu fuara katılsın. Buna öncü olalım. Yarın öbür gün birkaç kişiyi alalım diğer firmaların önünde duramayız. Bireyselleştirirsek işin içinden çıkamayız ve bunun sonu gelmez” dedi.

Bakmadan Geçme