• Haberler
  • Yerel
  • Marmarisliler meydan projesine ‘hayır’ dedi

Marmarisliler meydan projesine ‘hayır’ dedi

Marmaris Belediyesi tarafından İçmeler'de yapılması planlanan çok amaçlı salon, pazaryeri ve yeraltı otoparkı projesi ile ilgili...

Marmarisliler meydan projesine ‘hayır’ dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmaris Belediyesi tarafından İçmeler’de yapılması planlanan çok amaçlı salon, pazaryeri ve yeraltı otoparkı projesi ile ilgili halk oylaması yapıldı. İçmeler’de kayıtlı 4 bin 823 seçmenin oy kullanması için 14 sandık kuruldu. Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Prestijli projelerle Marmaris’i geleceğe taşıyoruz” sloganıyla tanıttığı “İçmeler Çok Amaçlı Salon-Yer Altı Otoparkı-Pazar Yeri” projesi iki gün süren ve 4 bin 823 mahallelinin oy kullandığı referandumda “hayır” oyunun çoğunlukta olduğu belirtildi.

PROJE İPTAL EDİLDİ

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, halk oylaması sonucuna göre projenin iptal edildiğini söyledi. Halkın kararına rağmen meydan projesini hayata geçirmek istemediklerini vurgulayan Oktay, “Marmaris Belediyesi olarak Türkiye’de örnek olabilecek bir duruş sergiledik. İçmeler halkının yıllardır devam eden düğün salonu ve pazaryeri talepleri doğrultusunda elimizdeki imar planları çerçevesinde en uygun olan bu projeyi hazırlamıştık. Sonrasında bu projeye dair olumlu ve olumsuz görüşler olunca referandum yapma kararı aldık. Kararı halkımıza bıraktık” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme