MasterChef Türkiye'ye veda etti

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıldı.

Ayşe, Ümmühan, Zübeyde, Çağlar, Nevzat, Ezgi ve Alper’in yarıştığı eleme turunda, Ayşe ile birlikte son ikiye kalan Ümmühan, daha başarısız bir performans sergileyerek yarışmaya veda etti.

İlk Turu Geçenler ve Finale Kalan İsimler

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'de, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğinde olduğu bölümde, yarışmacılar kıyasıya bir mücadele verdiler. Şeflerin ilk turda sarımsak kullanarak yaratıcı ve lezzetli bir yemek yapmalarını istemesiyle başlayan eleme turunda, Ezgi, Çağlar ve Alper başarılı yemekler hazırlayarak eleme potasından kurtuldular.

Finale Kalanlar ve Veda

Finale kalan yarışmacılar, Danilo Zanna'nın "La Melanzane E La Ricotta" isimli yemeğini hazırlamak üzere mücadele ettiler. Süre sonunda, gecenin en iyi tabakları Ayşe ve Nevzat’tan geldi. Zübeyde ile son ikiye kalan Ümmühan, en başarısız tabağı yaparak MasterChef Türkiye'deki hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Ümmühan'dan Duygusal Veda Konuşması

Ümmühan, eleme sonrası yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı. “Buraya gülerek geldim, gülerek gitmek istiyorum” diyerek duygularını ifade eden Ümmühan, "Emekleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Burada herkesi çok sevdim. Elenmem çok erkendi. 9 yıl süren bir ara sonrası tekrar buraya gelmek çok güzeldi. Turları geçip buraya kadar gelmek beni çok mutlu etti. Kendimi buraya kadar gösterebildiğimi görmek, demek ki mümkünmüş. Her şey için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ümmühan'ın veda konuşması, izleyiciler ve yarışma ekibi tarafından takdirle karşılandı ve yarışmanın bu bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Bakmadan Geçme