Masterchef’te çilek tabağı giriş bileti oldu

MasterChef 2024’ün ana kadrosuna giren 16. yarışmacı Beyza oldu Beyza, çilekli yaratıcı tabağıyla birinci seçilerek son...

MasterChef 2024’ün ana kadrosuna giren 16. yarışmacı Beyza oldu; Beyza, çilekli yaratıcı tabağıyla birinci seçilerek son grup yarışmalarını kazandı.

MasterChef 2024 sezonunun ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Toplam 4 guruptan oluşan takımlardan her hafta 5 kişi ana kadroya girecek.

Son bölümde ise dördüncü gurubun yarışmacıları yarıştılar. Ana kadroya girmek için iki etaplı bir yarış gerçekleşti. İlk etapta yarışmacılardan Gaziantep’in ünlü lezzeti altı ezmeli kebap yapmaları istendi.

Verilen yemeği en iyi yapan 6 kişi Beyza, Nevzat, Beyza Nur, Sevim, Kaan ve Emre ilk turu geçen yarışmacılar oldu. İlk etabı geçmeyi başaran yarışmacılar ikinci etapta yeniden yarıştı.

İkinci etapta yaratıcılık tabağı için çilek verilen yarışmacıların içinde en iyi olan seçildi. Şeflerin tadımından sonra rakiplerini geride bırakarak birinci seçilen tabağın sahibi Beyza oldu. Beyza son gurubun kazanan ilk yarışmacısı olmaya hak kazanırken ana kadroya giren 16. isim oldu.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme