'Masumiyet Müzesi' dizisinde Kaan Urgancıoğluna teklif götürüldü 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un kült romanı 'Masumiyet Müzesi'nin dizi uyarlaması için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

Ay Yapım tarafından hayata geçirilecek dizinin başrolü için, son dönemde büyük çıkış yakalayan Kaan Urgancıoğlu'nun adı öne çıkıyor.

Dizi Projesi ve Başrol İçin İddialar

Orhan Pamuk’un çok beğenilen eseri “Masumiyet Müzesi”, Ay Yapım tarafından diziye uyarlanıyor. Dizinin hazırlıkları hızla devam ederken, başrol Kemal karakteri için sürpriz bir isim gündeme geldi. Daha önce Selahattin Paşalı’nın adı geçen bu rol için şimdi de Yargı dizisi ile büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu ile görüşmelerin yapıldığı iddia ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ay Yapım şu sıralar Kaan Urgancıoğlu ile temas halinde.

Dizinin Detayları

70’li yıllarda geçen dönem dizisi, Orhan Pamuk’un konuk olacağı ve zaman atlamasıyla başlayacağı belirtilen bir senaryo ile izleyici karşısına çıkacak. Netflix'te yayınlanacak olan 9 bölümlük dizi, Zeynep Günay tarafından yönetilecek ve senaryosu Ertan Kurtulan tarafından kaleme alınacak. Dizide, Kemal karakterinin yanı sıra Füsun ve Sibel karakterleri için de birçok oyuncunun deneme çekimlerine katıldığı öğrenildi.

Heyecan ve Beklentiler

Orhan Pamuk’un “Masumiyet Müzesi”nin diziye uyarlanması, Türk dizi sektöründe büyük bir heyecan yarattı. Kaan Urgancıoğlu’nun projede yer alıp almayacağı ise merakla bekleniyor. Urgancıoğlu’nun, “Masumiyet Müzesi” gibi önemli bir projede nasıl bir performans sergileyeceği, hem hayranları hem de dizi sektörü tarafından yakından takip ediliyor.

Bakmadan Geçme